Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Apparattrening

Apparatparken vår er nøye satt sammen, slik at du enkelt kan gjennomføre en trygg og helhetlig treningsøkt.

 

Du finner frivekter som en del av vår utstyrspark. Med frivekter får du trent kjernemuskulatur som mage og rygg, siden du må stabilisere kroppen selv. Det er viktig at du har riktig teknikk når du trener med frivekter. Vi tilbyr treningsveiledning og timer med fysioterapeut som kan veilede deg under treningen.

Ønsker du å bedre utholdenheten har vi et bredt utvalg av kondisjonsmaskiner, som tredemøller, ellipsemaskiner, og ergometersykler. Utstyret er av topp kvalitet, og er svært brukervennlig slik at du føler deg både trygg og komfortabel når du bruker det. Kondisjonstrening bidrar til et sterkere hjerte, samt en mer motstandsdyktig helse. Enkle grep vil kunne gi store utslag for deg og vi hjelper deg gjerne med å komme i gang.

 

Priser for apparattrening

3 måneder: 1 650 kr.

6 måneder: 2 850 kr.

12 måneder: 4 500 kr.

12 måneder deltid: 3 900 kr. (tren mellom kl 15:00 0g 23:00 på hverdagene + helg)

Prøvetime: 80 kr.  

Prisene inkluderer fri bruk av treningssal. (Gruppetrening er ikke inkludert.)

 

Treningsveiledning med fysioterapeut: 580 kr.

Nøkkelkort: 170 kr.

Drop in: 150 kr.

 

Åpningstider

For de med nøkkelkort er treningssalen åpen mellom kl 06:00 og 23:00 på hverdager og mellom 08:00 og 21:00 lørdag og søndag. For de uten nøkkelkort er ordinære åpningstider 0800-1600 på hverdager - stengt i helgene.

 

Salg av treningskort

Treningskort kjøpes i resepsjonen i åpningstiden til Frisksenteret, mandag til fredag mellom kl 08:00 og 16:00. Aldersgrense ved kjøp av abonnement er 16 år. Gjennomgang av bruk av utstyr gjøres etter avtale med fysioterapeuter. All trening skjer på eget ansvar.