Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Manuellterapeut

Manuellterapeuter har spesialkompetanse innen undersøkelse, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet.

Manuellterapeuter har spesialkompetanse innen undersøkelse, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Det tar åtte år for å bli utdannet som manuellterapeut ( fire år grunnutdanning i fysioterapi, to år praksis, to år videreutdanning).

 

Manuellterapeuten undersøker, gir råd og bruker manuelle behandlingsteknikker som gjenoppretter kroppens funksjoner og holder den frisk og funksjonell. Våre manuellterapeuter har tilgang til både trykkbølge og ultralyddiagnostikk, om det skulle være nødvendig.

 

Alle manuellterapeuter er utdannet for å kunne være primærkontakt med henvisning og sykmeldingsrett på lik linje med leger, tannleger og psykologer.

 

Ønsker du mer informasjon? Les mer i pasientbrosjyren til Norsk fysioterapeutforbund eller på nettsiden manuellterapi.no

  

Bestill time

Under kan du enkelt bestille time via vårt online bookingsystem (Pasientsky).

Du kan også kontakte oss på 70 15 85 85 / post@frisksenteret.no