Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Psykiater

Trenger du diagnostisk vurdering, medikamentell eller samtalebasert behandling?

Psykiater Patrycja Klys


Det er vanlig å oppsøke psykiater for alle grader av psykiske lidelser. Frisksenteret tilbyr psykiatribehandling hos Patrycja Jolanta Klys (bildet), som gjør utredninger, diagnostiske vurderinger og tilbyr medikamentell og samtalebasert behandling.

Patrycja er lege med spesialisering innen voksenpsykiatri. Hun er opprinnelig fra Polen og kom til Norge som ferdig utdannet psykiater i 2010. Hun har jobbet i spesialhelsetjeneste/sykehuspsykiatri på Sunnmøre og i Ålesund i 14 år, og har lang erfaring innen diagnostikk og behandling av psykiske lidelser med fokus på alvorlige sinnslidelser, affektive lidelser, depresjoner, angst, søvnvansker, samt alderspsykiatriske problemstillinger, som for eksempel kognitiv svikt/demens.

Patrycja kan tilby helsehjelp, konsultasjon/hjemmebesøk til enkeltpasienter og kommunale helsetjenester.

NB! Har du aktuell helsedokumentasjon og/eller medisinliste hjemme, ta den gjerne med til første timen.

 

Priser

Psykiater, konsultasjon: 1 500 kr. (varighet, 45 minutter)
NB! Praksisen har ikke avtale med Helseforetaket, så pasienten må betale behandlingen i sin helhet (også om du er henvist fra lege). Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time


Bestill time

Her kan du enkelt bestille time via vårt online bookingsystem. Velg timetype Psykiater_45 minutter, deretter behandler Patrycja Klys. Ledige dager og timer vil da vises i tabellen under: