Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Fysioterapi

Fysioterapeuter har inngående kunnskap om muskel-, nerve-, og skjelettsystemets oppbygging og funksjon.

Når du kommer til oss for første gang, vil fysioterapeuten gjøre en grundig kartlegging av din sykehistorie ved å stille spørsmål om deg og dine plager. Dette er viktig for å skape et helhetlig bilde av deg som pasient. Deretter undersøkes du ved hjelp av spesifikke tester for å lokalisere smertekilden og årsaken til denne.

 

Hvilken behandling fysioterapeuten velger, kommer an på hvilke funn som blir gjort under diagnostiseringen. Våre fysioterapeuter har tilgang til både trykkbølge og ultralyddiagnostikk, om det skulle være nødvendig. Du kan uansett være trygg på at du får optimal behandlingen for ditt unike tilfelle. Vi har som mål å gjøre deg frisk gjennom rehabilitering og trening.

 

Offentlig autorisasjon er nødvendig for å kunne arbeide som fysioterapeut. Fysioterapeuter har inngående kunnskap om muskel-, nerve og skjelettsystemets oppbygning og funksjon. De jobber for å optimalisere livskvalitet og fysisk funksjon ved hjelp av forebyggende, behandlende og rehabiliterende tiltak.

 

Ønsker du mer informasjon? Les mer i pasientbrosjyrene fra Norsk Fysioterapeutforbund

 

Priser

Fysioterapeut, undersøkelse: 720 kr. (velg alltid denne timetypen når det er første gangen du skal til behandling. Varighet, 45 minutter)

Fysioterapeut, konsultasjon: 570 kr. (varighet, 30 minutter)

Trykkbølge: 680 kr

Dette er priser for privatpraktiserende fysioterapeut, ikke for HELFO-terapeuter.


Bestill time

 

Under her kan du enkelt bestille time via vårt online bookingsystem (Pasientsky).

Du kan også kontakte oss på 70 15 85 85 / post@frisksenteret.no