Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Fysioterapeut

Fysioterapeuter har inngående kunnskap om muskel-, nerve-, og skjelettsystemets oppbygging og funksjon.

Som fysioterapeut jobber hen for å optimalisere livskvalitet og fysisk funksjon ved hjelp av forebyggende, behandlende og rehabiliterende tiltak. Offentlig autorisasjon er nødvendig for å kunne titulere seg og arbeide som fysioterapeut.

Når du kommer til oss for første gang, vil fysioterapeuten gjøre en grundig kartlegging av din sykehistorie ved å stille spørsmål om deg og dine plager. Dette er viktig for å skape et helhetlig bilde av deg som pasient. Deretter undersøkes du ved hjelp av spesifikke tester, også ved hjelp av ultralyddiagnostikk, for å lokalisere smertekilden og årsaken til denne. Hvilken behandling fysioterapeuten velger, kommer an på hvilke funn som blir gjort under diagnostiseringen. Du kan uansett være trygg på at du får optimal behandlingen for ditt unike tilfelle. Vi har som mål å gjøre deg frisk gjennom aktiv rehabilitering og trening.


Typiske plager en fysioterapeut kan utrede og hjelpe deg med:


Muskel- og skjelettplager

 • Ryggsmerter: Fysioterapeuter kan hjelpe deg med å lindre ryggsmerter, uansett om det er akutte eller kroniske smerter.
  Nakkesmerter
  : Ved hjelp av øvelser og manuell terapi kan fysioterapeuter redusere nakkesmerter og forbedre bevegeligheten.
  Leddsmerter
  : Dette kan omfatte plager som leddgikt og slitasjegikt, der fysioterapi kan bidra til smertelindring og forbedret funksjon.
 • Sportsskader:
  Fysioterapeuter spesialiserer seg på rehabilitering etter idrettsskader som forstuede ledd, ligamentskader og muskelbelastninger.

 • Nevrologiske lidelser:
  Fysioterapi kan hjelpe personer med nevrologiske tilstander som slag, multippel sklerose og Parkinsons med å forbedre motorisk funksjon og redusere symptomer som stivhet og balanseproblemer.

 • Respiratoriske problemer:
  Pasienter med respiratoriske problemer som astma eller KOLS kan dra nytte av fysioterapi for å forbedre pusteteknikker og lungefunksjoner.

 • Postoperativ rehabilitering:
  Etter kirurgiske inngrep, som for eksempel ortopediske inngrep eller hjerteoperasjoner, kan fysioterapeuter hjelpe pasienter med å gjenopprette styrke og funksjon.

 • Bekkenplager:
  Fysioterapeuter spesialisert innen bekkenhelse kan hjelpe med problemer som inkontinens og smerte i bekkenområdet.

 • Barn og ungdom:
  Fysioterapi er også viktig for barn med utviklingsforstyrrelser, for å fremme motorisk utvikling og koordinasjon.

 • Forebygging og livsstilsendringer:
  Fysioterapeuter kan gi veiledning om forebyggende tiltak, ergonomi, og hjelpe pasienter med å endre livsstil for å redusere risikoen for plager og skader.

Ønsker du mer informasjon? Les mer i pasientbrosjyrene fra Norsk Fysioterapeutforbund

 

Priser

Fysioterapeut, undersøkelse: 720 kr. (velg alltid denne timetypen når det er første gangen du skal til behandling. Varighet, 45 minutter)

Fysioterapeut, konsultasjon: 570 kr. (varighet, 30 minutter)

Trykkbølge: 680 kr

Dette er priser for privatpraktiserende fysioterapeut, ikke for fysioterapeuter med offentlig avtale.


Bestill time

 

Under her kan du enkelt bestille time via vårt online bookingsystem (Pasientsky).

Du kan også kontakte oss på 70 15 85 85 / post@frisksenteret.no