Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Massasje

Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende.

Med ulike grep bearbeider, strekker og tøyer man hard og stram muskulatur. Massasjen reduserer spenninger og stress, virker stimulerende, lindrer smerte og øker kroppslig velvære! Den klassiske massasjen øker blodtilførselen og renser ut avfallsstoffer. Hendene er det viktigste verktøyet og det benyttes grepsteknikker basert på 5 grunnteknikker:

 

  • Effleurage: Strykninger med håndflater og fingre i vene- og lymfedrenasjens retning mot hjertet. Denne teknikken brukes ofte i begynnelse og slutten av en behandling.
  • Petrissage: Knaing av muskler på tvers eller langs fiberretningen. Denne teknikken er en mer dyptgående teknikk enn effleurage og er effektiv for å myke opp hudens bevegelighet, og øke blod sirkulasjonen.
  • Friksjoner: En intensiv mekanisk bearbeiding av muskler, sener, ligament og leddkapsler. Det er to ulike typer friksjoner; tverrfriksjoner og runde friksjoner. Tverrfriksjoner utføres på tvers av fiberretningen, mens den runde teknikken utføres med sirkelbevegelser. Teknikken er intens og veldig dyptgående. Den utføres som oftest med fingertuppene.
  • Saksing: Muskelfibrene tøyes/sakses på tvers over sin fiberretning for å forlenges på samme sett som tøyning. Man bøyer og tøyer i hver sin retning ved hjelp av tommelen og hånden eller fingertuppene.
  • Tapotement: Hakking eller klapping med lette slag på musklene som utføres med fingrene, håndflaten eller håndens lillefingerside. (Ristinger: Store muskelgrupper på armer og ben ristes. Denne teknikken brukes som en avslapningsmetode.)

 

De ulike grepene som terapeutene bruker kan skille seg fra massør til massør. Det kommer av det individuelle tilpasningen som terapeuten har tilegnet seg fra skole og egen praksis. Ved behov tilbyr våre kvalifisert terapeut også kinesiotaping. Dette er en tapeteknikk som hjelper kroppen i å heles ved å påvirke muskulatur og gi stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag.

 

 

Priser

Klassisk massasje (30 min): 570 kr.

Klassisk massasje (60 min): 750 kr.

Triggerpunkt massasje (30 min): 570 kr.

Sports massasje (30 min): 570 kr.

Aromaterapi (60 min): 750 kr.

 

 

Bestill time

Under her kan du enkelt bestille time via vårt online bookingsystem (Pasientsky).

Du kan også kontakte oss på 70 15 85 85 / post@frisksenteret.no