Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Rygg- og nakkeplager

Dette er timer for deg som har eller har hatt rygg- eller nakkeplager. Vi har fokus på stabilitet i ryggen under treningen samt optimal bruk av muskulatur.


Rygg sirkel

En time for deg som har eller har hatt ryggplager, eller som ønsker styrketrening med fokus på rygg. Ca 15 min oppvarming til musikk, etterfulgt av en stasjonstrening med øvelser som fokuserer på styrke/stabilitet i mage og rygg. Øvelsene tilpasses den enkelte deltaker. Bevegelighetstrening og uttøyning til slutt.

 

Slynge rygg/nakke/skulder

Dette er en time med styrketrening for hele kroppen. Vi har fokus på stabilitet i ryggen under treningen, samt riktig bruk av muskulatur i nakke/skulder. Oppvarming med step. Slyngen er i bruk under hele timen. Timen har et middels høyt tempo.

 

Slynge fokus

Slynge fokus er en time som er rettet mot deg med rygg-/nakkeplager. Timen har et rolig tempo med fokus på optimal bruk av muskulatur under treningen. Vi bruker slynger gjennom hele timen.